HUVUDVÄRK!HUVUDVÄRK!

AAh! är det ens möjligt att ha så ont i huvudet.
känns som någon hamrar på mitt huvud hela tiden, det bultar :(
och så har det varit sen i måndes, inte konstigt att jag inte kan koncentrera mig.
sitter här med en kopp te och knaprar alvedon, men det hjälper ju ikke ändå!

snart hoppa in i duschen, fixa och sticka iväg till skolan.. slutar sen 2 och sen blir det en runda i stan.



Pusss

så sjuuuukt kallt.!!!!

helt sjukt va kallt det har blivit ute, höllt på att dö när jag öppnade dörren ( redo att cykla iväg till skolan) imorse.
hade då skinnjackan + världens tjockaste halsduk, men hjälpte det ,NEJ!. :(. så det blev att vända på klacken och hämta den feta vinterjackan, tyckte dock att det var lite för tidigt att gå med vinterjacka. man ska ju ändå gå med den i evigheter sen, och sen ser det ju ut som att man väger 15 kg mer, menmen :)
så det blev att dra på sig vinterjackan och sticka iväg, och jag höll på att dö av kyla ändå.
iallafall så bjöd våran Geografi-lärare oss på äpplekaka och kaffe nu på morgonen för att vi hade kommit i tid i måndes, oj det lät ju inte värst bra,haha.
menmen gött var det:D
gick till 2 och sen blev det hem och städa rummet, som var stökigare än någonsin, har också pluggat matte(tyvärr) så fruktansvärt tråkig kurs. :( menmen vi har prov på det på fredag, så det var tvunget att sätta sig ner och kolla igenom.

menmen nu blir det te,bok och den tjockaste filten jag kan hitta i huset.



POOOOUUSSSS


=)

nya låghögaboots från Bianco=)

HALLOJSAN:)

godmorgon på er!

igår: föräldrarna åkte upp till linköping för att fira min syster som har tagit fin filmag( tror det stavas så),( hon läser juridik)
och mellansyster har precis flyttat ihop med sin pojkvän i limhamn, så det blev bara jag kvar här hemma haha :p
och jag är en sån som inte kan vara själv hemma, typ sällskapsberoende. så det blev på med alla lamporna, på med tv och musik på hög volym, och mitt i allt detta så satt jag och pluggade svensklitteratur.!.. japp jag har aldrig sagt att jag är normal!:P ;) höhö.
iallafall så fick jag något ryck igår och gjorde ett nytt hål i örat alldeles själv, blev fint :D. ska sticka och göra fler men på en riktig salong, så att det blir 3 i det ena och två i det andra örat, har ju redan ett där uppe också, så det blir nog bra :D.

Det blev att fira Marcus igår, som har fyllt 18 år så grattis till dig igen =D, det var trevligt, sen blev det nattamat på donken och sen sängen. men självklart så har jag ju sovit skit dåligt inatt, varit uppe typ varje timme och kollat så att dörren och fönsterna var stängde.
haha fan jag kommer aldrig kunna flytta hemifrån ;)

jaja nu blir det käk och plugga svenskadrama för har prov imorron.

pousssssssssss..


/ sara









RSS 2.0