Tisdag



aah! , är så jäkla trött nu hela tiden , tack gud för att skolan snart är slut., typ dör så fort jag kommer innanför dörren.känner ni också så? Onödiga lektioner, picknickar med klassen och imorgon är det tydligen fika med klassen på engelsk lektionen men missar den för ska på student imorgon och den börjar konstigt tidigt hahha . nä, det ska bli RIKTIGT skönt med sommarlov och ligga på stranden , sticka utomlands, strandfester och det varma vädret kan man inte bara längta :) men imorgon blir det att sticka till lomma och fixa sig där och dra vidare till lund för att se utgången :), sen tillbaka till lomma där det blir att fira erik :), så kommer inte ha tid att skriva i morron. men ni får ha det bra <3



/ Sara



godmorgon!!

Godmorgon! .. :)
idag blir det först skolan från  10 - 11 , med bara svenska.. lite onödigt menmen.
sen blir det till pojken i höllviken.som förresten fyller 18 på fredag, grattis :)

Igår blev det först informationsmöte på sommarjobbet, vilket gick bra tills jag kom hem och sommarjobbet ringde och frågade varför jag inte var på mötet  kl 13. så jag hade tydligen hamnat på fel avdelning så hade personalen blandat ihop mig med någon annan.. tabbe ahha men det blir bara att sticka di t på måndag istället..

sen tittade malin förbi och så blev det att bara dö i soffan och sen ut och tjocka sig med våra favorit killar ben & jerry , trevlig kväll fast du är sjuk i huvet :D hahah, <33

I veckan blir det förresten eriks student,  kusin matildas student  & senare på kvällen blir det ut med tjejerna och fira avslutning , på fredag blir det då födelsedagsfest för mattias som blir 18 :)


men nu blir det att fixa sig och dra till skolan

ha det bra <33

Måndag


bättre sent än aldrig

haha Hej, antagligen kommer jag vara riiiktigt dålig på detta och glömma det men man kan ju alltid försöka..
 jag kommer väl snacka om livet, vänner, familj, fester mm.
tex. så längtar jag som fan till sommaren , men inte långt kvar.. nästa torsdag så är det byebye.. och det ska bli skönt.
men lektionerna nu är så jäkla onödiga tex. 3-4 timmars håltimme, lövplockning i pildamsparken, picknick mm.
ush man kunde ha sovit istället då eller hittat på någonting annat.
lite avis blev man ju också på 3:orna som tog studenten igår men om två år då attans är det min tur hahha ;)


men nu har vi bara en sak kvar i skolan och det är en kröniken.. som är väldigt enkel men sååååå onödig., men sitter och slipar på den nu eftersom det är inlämning imorron men den är man fri.
jaja ska fortsätta skriva på krönikan och hoppas att den blir någorlunda bra..

ha det bra .<3


RSS 2.0